schage-eiendom

Quadrum i Vilnius er solgt

Schage Eiendom har gjennomført den største kontortransaksjonen i Baltikum noensinne og salgssummen endte på 1,6 milliarder kroner. Avtalen med det tyske investeringsfondet DEKA Imobilien ble signert i begynnelsen av oktober.

Quadrum Business City ligger sentralt det såkalte Central Business District (CBD) i Vilnius, og består av totalt 74.000 kvadratmeter utleibare kontorer, inkludert tre etasjer med underjordisk parkering. Eiendommen har over 35 leietagere, deriblant storbanken Luminor, eiet av DnB, Nordea og Blackstone som leier ca 11.000 kvm.

 -I tråd med Schage sin strategi får vi nå en ytterligere handlefrihet til å investere i nye spennende prosjekter. I dette ligger å ha våre store kontantstrømseiendommer som vi skal eie over tid sentralt i Oslo. I Vilnius forsetter vi med prosjektutvikling med fokus på realisering. Der her vi to sentrale utviklingsprosjekter på 20.000- og 60.000 kvm, forteller adm.dir Egil Svoren.

I 2017 fikk bygget prisen for ”Det beste kontorbygget i Baltikum” av Baltic Real Estate Investment Forum. Prosjektet er tegnet av det norske arkitektfirmaet Lund+Slatto Arkitekter.