schage-eiendom

Nybygget i Skøyen Atrium fullt utleid

Skøyen Atrium er et kvartal sentralt på Skøyen, heleid av Schage Eiendom AS. Kvartalet består av over 62.000 kvm bygningsmasse med kontorer, konferansesenter og forretningsarealer. Skøyen Atrium er et fullservicebygg og huser blant annet Fortum, Scatec Solar, Yara, Multiconsult, TGS og mange fler.


«Vi er stolte og glade over at nybygget på 26.000 kvm nå fullt utleid. Kundene våre har fått et flott produkt. Nå gjenstår den vitigste oppgaven - å sørge for at kundene får en like god oppelvelse også underveis i leieperioden. » Sier Vegard Netland Martinsen, Utleiesjef i Schage Eiendom.

«Aera Payment & Identification har valgt Skøyen Atrium fordi vi trives på Skøyen og det er et flott og moderne bygg med smakfullt interiør og svært gode fasiliteter. Schage Eiendom var dessuten en god sparringspartner gjennom prosessen og det er viktig for oss at Schage Eiendom er en langsiktig og løsningsorientert utleier.»  Kristian Klavenes i Aera Payment & Identification. 

Akershus Eiendom har bistått Schage Eiendom i utleiearbeidet.

 

Om Skøyen Atrium

Skøyen Atrium er et kvartal sentralt på Skøyen, heleid av Schage Eiendom AS. Kvartalet består av over 62.000 kvm bygningsmasse med kontorer, konferansesenter og forretningsarealer. Skøyen Atrium er et fullservicebygg og huser blant annet Fortum, Scatec Solar, Yara, Multiconsult, TGS og mange fler