schage-eiendom

Northland åpner dørene i S7

I dag åpnet dørene til Northland i Stortorvet 7 – en ny kaffe- og matbar i hjertet av Oslo. Frem til nå har Northland vært en baguette-spesialist lokalisert på norske flyplasser, men nå åpner konseptet i S7 med baristaer og matvarer.

I det nye bykonseptet er visjonen å kombinere Reitans ekspertise innen convenience med servering, sier Reitan i en pressemelding.

– Om det er en ting vi er gode på så er det convenience. Med åpningen av Northland på Stortorvet ønsker vi å skape en ny standard for kaffe- og matentusiaster i storbyen, sier markedsdirektør Ingebjørg Hjortdahl i Reitan Convenience Norway i pressemeldingen.

Med åpningstider fra 07:00 til 23:00, og konseptets sentrale beliggenhet, skal Northland møte kundenes behov gjennom hele dagen. Konseptet deles inn i en «grab & go»-sone samt en større sone med bord og sittegrupper for servering.  

På menyen vil kundene finne et bredt utvalg påsmurt brødmat, salater, pizza, snacks, men også frokostalternativer som grøt og frukt. De utnevnte signaturproduktene er imidlertid Kolonihagen-baguetten Langgang, ulike varianter av Nýr, og Pizza Bianca toppet med potet. 

Men også drikkemenyen skal levere på kundenes forventninger. På Northland vil kundene få tak i økologisk kaffe fra Kjeldsberg, lokal pils fra Schous bryggeri, taptails, Sparkling favoritter fra Kolonihagen, med mer.

Kolonihagen er en av de viktigste leverandørene til Northland Stortorvet og står bak både drikkeprodukter og en rekke råvarer benyttet i menyen. Selskapet jobber for dyrevelferd, jordhelse og ansvarlighet i hele verdikjeden og beskriver deres produkter som «økologisk eller bedre», avsluttes det i pressemeldingen.

Vi gratulerer Northland med åpningen og ønsker lykke til!