schage-eiendom

Huddly flytter inn i Stortorvet 7

Siste kontorleietaker i S7 flytter inn i den ledige 5. etasjen på ca. 3.800 kvadratmeter, og med dette er alle kontoretasjene i bygget fullt utleid.

–Ikke bare er kontorene utleid, vi har også sikret oss tre nyskapende leietakere, som alle markerer seg sterkt innen det å skape nye, bedre og mer samhandlende arbeidshverdager. Det passer jo perfekt med den identiteten vi har ønsket for S7. Kvartalet skal tiltrekke seg mennesker og virksomheter som vil lede an i utviklingen, samarbeide på tvers av kompetansemiljøer og inspirere sine omgivelser – som Oslos naturlige midtpunkt, sier Svoren.

Teknologiselskap med eksplosiv vekst

Siste kontorleietaker i S7 flytter inn i den ledige 5. etasjen på ca. 3.800 kvadratmeter. Selskapet heter Huddly, er notert på Euronext Growth-børsen og jobber med mye av det vi alle fikk en sjokkartet start på da pandemien rammet. Huddlys kameraer bruker kunstig intelligens for å hjelpe folk å samarbeide best mulig selv om de befinner seg på forskjellige steder. 

 –I Huddly er vi en leken, uformell og samtidig veldig seriøs gjeng på 120 personer, som designer brukeropplevelser som hjelper team å jobbe bra sammen ved hjelp av gode kameraer og kunstig intelligens. Vi er et sammensatt utviklingsmiljø som består av designere med ulik bakgrunn, mange ingeniører, salgs- og marketingmennesker og kundeservice. Med kunder over hele verden er arbeidsspråket engelsk, og designverdiene våre sier egentlig det meste: people first, push boundaries og set standards high, forteller Knut Helge Teppan, Chief Design Officer i Huddly.

 Sammen med designer og UX Lead Mona Kleven Lauritzen, har han vært delaktig i prosessen med å finne nye lokaler til Huddly.

 –Da vi ble presentert for S7 var det mange ting som stemte. Lokasjonen var topp og vi kunne få det akkurat slik vi ønsket. Blant annet er det fantastisk at vi nå samles på ett plan. Vi gjennomførte en spørreundersøkelse blant de ansatte i fjor, der det kom frem at lyse lokaler, god offentlig kommunikasjon og sentral beliggenhet var viktig. Overraskende mange ville sykle, og dette er det lagt til rette for med trygg sykkelparkering og tilgang til dusj og garderober, supplerer Lauritzen.

 Måten Huddly jobber på matcher også perfekt med kontor- og møtefleksibiliteten gjennom Spaces – da blir det enkelt å få til den kraftige veksten selskapet går gjennom.

 –Med Huddly, EY og Spaces, sammen med en gruppe fantastiske butikker og serveringssteder, ligger nå alt til rette for å skape det eventyrlige kvartalet vi hele tiden har trodd på. Kjernen av leietakere er på plass – nå er det krydderet som skal bidra ekstra. Med det løsningsorienterte og fremoverlente teamet vi har i Malling og Schage Eiendom, er jeg ikke i tvil om at hele S7-kvartalet snart er fulltegnet, avslutter CEO Egil Svoren i Schage Eiendom.