schage-eiendom

Fortum valgte Skøyen Atrium

Ifølge Ville Halonen, Vice President, Corporate Procurement and Real Estate Fortum, falt valget på Skøyen Atrium blant annet på grunn av beliggenheten.

CBRE var rådgiver for Fortum, og DNB Næringsmegling er utleiemegler for Skøyen Atrium.

- Vi er svært fornøyd med løsningen. Fortum er et selskap som har behov for en stor grad av fleksibilitet. Schage har evne til å tilby dette i et nytt kontorbygg med gjennomtenkte løsninger sentralt beliggende på Skøyen, sier han.

 Det er Insenti som leder utbyggingen av det 26.000 kvadratmeter store bygget, som ferdigstilles høsten 2019. Kontorbygget blir et moderne og høyteknologisk bygg med alt av servicefasiliteter. Sammen med de eksisterende kontorbyggene i Skøyen Atrium vil kvartalet utgjøre over 60.000 kvadratmeter.

Et langsiktig partnerskap

Egil Svoren, administrerende direktør i Schage Eiendom AS, er godt fornøyd med at Fortum har valgt å flytte inn i nybygget.

-  Fortum er et fremoverlent selskap i sterk utvikling. De setter store krav til servicegrad og fasiliteter, samt vår evne til å tilpasse oss deres behov for endringer over tid. Vi er derfor meget fornøyde med at Fortum har valgt å inngå et langsiktig partnerskap med oss. I tillegg har vi andre felles interesser, som etablering av ladestasjoner for el-biler. Denne uken åpnet vi 24 nye ladestasjoner på Bryn senter, sier Svoren.