schage-eiendom

Fikk gjev pris for Quadrum Business City i Vilnius

Det var under The Baltic Real Estate Awards i mai 2017, at Schage Real Estate mottok den prestisjetunge prisen «Best office & business development» i de baltiske land for Quadrum Business City. Det var The Baltic Real Estate Investment Forum som var arrangør og stod bak prisutdelingen som i år gikk av stabelen for tredje gang.

Det miljøvennlige bygningskomplekset, Quadrum Business City, åpnet dørene 29. september i fjor og blir blant juryen ansett som det best utviklede kontorbygget i de baltiske statene. Totalt sett vurderte de 29 kommersielle anlegg som åpnet i Litauen, Latvia og Estland i 2016.

– Denne anerkjennelsen og takknemligheten bekrefter vår fremtidsrettede tilnærming og at det å investere i bærekraftig og miljøvennlig teknologi er akkurat hva virksomheten vår og mennesker trenger, sier daglig leder i Schage Real Estate, Kjetil T. Hanssen.

Videre forteller han at de aktuelle prisene nok en gang beviser at Litauen har både den raskeste voksende veksten i markedet, så vel som den sterkeste konkurransen for tjenestesentre i de tre baltiske land.

– Noe som betyr at det kreves helt unike løsninger for å skille seg ut i markedet og bli lagt merke til, understreker Hanssen.

Ville skape forretningsby

I vurderingen av beste eiendomsprosjekt i kategorien for beste kontorbygg, fokuserte juryen på bygg med komplekse løsninger. De beste prosjektene ble valgt ut ifra et bredt spekter av kriterier som spenner fra energivurdering, spesifikasjoner av ventilasjonssystemer til tilgjengelige tilleggstjenester i kontorbygget, samt lokasjon av selve bygget.

– Helt fra begynnelsen av har vi fokusert på å utvikle og bygge en forretningsby fremfor et kontorbygg, og med det gikk vi for topp moderne tekniske løsninger. I tillegg var vi opptatte av at konseptet skulle utstråle en avslappende atmosfære og gi menneskene i bygget rom for konsentrasjon. Resultatet gjenspeiler Quadrums multifunksjonalitet og dens intensjon til å gi en høyere verdiskapning til virksomheten, sier Hanssen.

Dette er ikke første gang at Quadrum har fått hederlig omtale. I februar, og i forbindelse med utdelingen av den årlige CEE Shared Services og Outsourcing Awards i Warszawa, mottok også Schage Real Estate prisen for beste nye kontorutvikling for SSC/BPO-sektorer.