schage-eiendom

Endelig klarsignal for Rortunet

19. desember ga politikerne tilsagn til planene om et 17.000 kvm stort kjøpesenter og 122 boliger på Rortunet i Slemmestad.

Endelig er det klart for utvikling av Rortunet i Slemmestad med både kjøpesenter og boliger. En spennende votering i formannskapet endte positivt for prosjektet, som får byggestart i 2019.

Rortunet blir et sterkt og godt nærsenter og vil tilføre lokalområdet flere arbeidsplasser. Videre vil senteret bidra til å tette handelslekkasjen ut av kommunen. Kjøpesenterdelen, som utvikles i samarbeid med kjøpesenterselskapet Scala Eiendom, blir ferdig i 2021. Boligene står ferdig året etter.

«Vi gikk ut med salg allerede i januar, noe som har resultert i 82 solgte boliger og 60 prosent utleid næringsareal på tre års langtidsleie. Det er betryggende og viser at vi er ønsket. Næringsdelen blir en effektiv handelsetasje på 12.500 kvadratmeter i tillegg til et treningssenter», forteller Egil Svoren, adm. direktør i Schage Eiendom.

Prosjektet inkluderer 450 parkeringsplasser, i tillegg til en naboeiendom med et fremtidig potensial på 6000 kvadratmeter tilegnet bolig.