schage-eiendom

Endelig gjenåpnes dørene til Stortorvet 7

Denne uken har vært en travel uke for vår utbyggingsdirektør Vibeke W Næss og resten av S7 teamet. Lokalene til EY og Spaces ble overlevert til fornøyde leietakere E&Y og Spaces, og Monki og Weekday åpnet sine nyoppussede butikker med brask og bram. I snart 2,5 år har bygget gjennomgått en total forvandlig.

Schage Eiendom kjøpte eiendommene allerede i 2012, allerede da startet prosessen med å planlegge rehabiliteringsprosjektet. Underveis har det vært vurdert både kjøpesenter, hotell og boliger. Boligene ble for dype og mørke fordi det er lite lys innover i de gamle bygningskroppene, og et tradisjonelt kjøpesenter ble tidlig forkastet, sier Vibeke Warløs Næss.

De fire bygningene fra forskjellige tidsepoker er smeltet sammen til en bygningsmasse med et indre hovedatrium, også kalt hjertet i bygget, og de oppgraderte lysgårdene gir en mer variert bruk.

Det tidligere bankbygget med fasade mot Stortorvet, har fått en ekstra toppetasje og det er tilført to innfillbygg med glassfasade mot Karl Johans gate og mot Grensen, det samme gjelder for fasaden i mellombygget i Nedre Slottsgate.

Totalt utgjør S7 utgjør nå hele 32.000 kvadratmeter.

Vi gleder oss til fortsettelsen, for allerede i juni åpner ekspressheisen til en takbar og restaurant fra gateplan i Nedre Slottsgate. Torgterrassen vil ha åpent for alle fra ettermiddagen og utover kvelden, her vil man kunne nyte ha sol og utsikt over byen fra tidlig formiddag til solen går ned.

Det har vært en krevende tid med mange utfordringer, men vi er totalt sett meget godt fornøyd med resultatet og gleder oss til å ta i bruk bygget sammen alle våre leietakere og gjester.