schage-eiendom

Åpningsfest i Stortorvet 7

Torsdag forrige uke var en stor dag i Schages historie. Over 170 inviterte hadde møtt opp til åpningsfest av det totalrehabiliterte bygget vårt S7.

CEO Egil Svoren og Utviklingsdirektør Vibeke W. Næss ønsket gjestene velkommen inn den tilbakeførte Kreditkassen-inngangen i Stortorvet 7, gjestene fikk videre omvisning i bygget før festen fortsatte på takterrassen i 8. etg.  

- Dette er en stor dag for oss, begynte Egil Svoren i åpningstalen før han fortsatte med å gi gjestene et innblikk av hva som er gjort og transformasjonen som har pågått i byggetiden på 3 år.
- Vårt ønske har vært å gjøre et av byens mest sentrale kvartaler til et moderne og fremtidsrettet prosjekt som står seg i nye 100 år, fortsatte han.

Bygget ble kjøpt i 2012 som på den tiden var utleid, og tiden frem til byggestart i 2019 ble brukt til planlegging.

- S7 hadde ikke vært mulig å få til uten dedikerte medarbeidere og samarbeidspartnere. Det er gjort en uvurderlig innsats av enkeltpersoner som håndverkere, ledere og samarbeidspartnere og ikke minst Team Schage. Dere skal alle ha et stort takk for det har vært krevende å bygge gjennom Covid, og så få krigen i Ukraina på toppen.
- Schage jobber videre for å være med å påvirke transformasjonen på selve Stortorvet. Vi håper å kunne samle gode krefter, både offentlige og private til et spleiselag. Gjøre det historiske torget verd å besøke, avsluttet Egil i sin tale før festen fortsatte med herlig mat og drikke med musikk fra Felix Peikli band til sol og spektakulær utsikt over Oslo.

Nå gleder vi oss over at EY, Spaces og Huddly i disse dager flytter inn sine medarbeidere i nye flotte kontorlokaler i S7.

Torgterrassen åpner den 8. juni for publikum. Besøk gjerne/book bord på: torgterassen.com