schage-eiendom

SKØYEN ATRIUM-KVARTALET

40 000 m2

100% eierandelMed sine eksisterende 40 000 m² ligger Skøyen Atrium med sentral beliggenhet på Skøyen. Eiendommen er en attraktiv kontoreiendom med moderne fasiliteter som felles kantine og konferanserom. I tillegg til kontor har eiendommen forretningsarealer på bakkeplan.

Skøyen Atrium III er under oppføring og forventes ferdigstilt høsten 2019. Når bygget står ferdig vil Skøyen Atrium utgjøre et helt kvartal og øke til totalt 65.000 m². Skøyen Atrium vil da bli en av Oslos største kontoreiendommer.

Område i utvikling

Skøyen er et av de områdene i Oslo som har opplevd størst utvikling de siste årene.
Det er ikke uten grunn at Skøyen er en av Oslos mest attraktive kontordestinasjoner. Utviklingen av hele området og Karenslyst Allé har bidratt til dette.
Mens Lysaker kun oppleves som et arbeidssted, er det mer liv på Skøyen også etter arbeidstid. Det gjør Skøyen attraktivt både for næringsvirksomhet og som bomiljø.

Skøyen stasjon er Norges 3. mest trafikkerte togstasjon. Alle lokal- og regionaltog stopper her. Flytoget har avganger fra stasjonen hvert 20. minutt. Alle regionbusser stopper for øvrig på Skøyen, i tillegg er det mange lokale bussruter som sikrer god adkomst til og fra Skøyen.

Drammensveien 145-147, 0277 Oslo

Vil du vite mer om dette prosjektet?